Rekkverk

Har du behov for et nytt rekkverk på uteplassen? Vi har lang erfaring med produksjon og montering av ulike typer rekkverk i stål og tre med og uten glass. 

Vårt dyktige team av håndverkere kan sveise sammen rekkverkene både i vårt velutstyrte verksted eller direkte på stedet, avhengig av hva som er mest hensiktsmessig for ditt prosjekt.

Solide rekkverk som varer

Våre stålrekkverk er ikke bare robuste, men også tidløse i design. De er ideelle for deg som ser etter et rekkverk som vil holde seg sterkt og vakkert i lang tid. Med mulighet for tilpasset overflatebehandling og maling, kan du velge akkurat den fargen som komplementerer ditt hjem eller bygningens estetikk.

Galvanisering for ekstra holdbarhet

For de som ønsker ekstra beskyttelse og holdbarhet, tilbyr vi også galvanisering av rekkverkene. Dette tillegget gir en ekstra forsvarslinje mot korrosjon, spesielt i kystnære og saltvannsmiljøer. Galvaniserte rekkverk kan deretter males med spesialisert maling.

Perfekt for alle bygg

Rekkverkene passer til både nye og eldre bygg, helt ypperlig når du trenger et robust, stilrent og værbestandig rekkverk.

Dette forteller kundene

Her kan du lese hva kundene våre sier om oss! Tilbakemeldingene er hentet fra Google. Om vi har utført en jobb for deg hadde vi statt pris på om du også legger igjen en tilbakemelding.

Trenger du hjelp?

Om det er noe du trenger hjelp med eller har et prosjekt du vil gjennomføre, hjelper deg gjerne. Det er bare å kontakte oss, så finner vi ut av den beste løsningen for deg.