Anlegg og uteområde

Har du behov for mindre grave og anleggsarbeid? Med vår maskinpark er vi klare til å hjelpe deg med dine prosjekter.

Våre minigravere er ideelle for både private og kommersielle prosjekter, og vårt erfarne team sikrer at arbeidet utføres med høyeste standard for sikkerhet og kvalitet.

Hva kan vi hjelpe med?

Vår maskinpark er godt tilpasset mindre gravearbeider, bruk oss gjerne på trange områder eller ufremkommelige hvor større maskineri er uegnet.

  • Hagearbeid: Enten det er forberedelse av nytt landskap, stabling av natursteinsmur, gravearbeid for mindre dammer eller dreneringsarbeider kan våre minigravere utføre jobben raskt og effektivt.
  • Landskapsarbeid: Vi kan hjelpe deg med å forme din drømmehage, fra utgraving for beplantning til støttemurer og utforming av terreng.
  • Mindre veiarbeid: For opparbeidelse og vedlikehold av innkjøringer og parkeringsplasser er våre maskiner effektive verktøy.
  • Anleggsarbeid: Vår maskinpark kan bistå i alt fra fundamenteringsarbeid til utgraving for kabler og rør.

Har du behov for anleggstjenester? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge og utføre ditt prosjekt og sikrer at arbeidet blir gjort på en sikker, effektiv og kostnadseffektiv måte.

Dette forteller kundene

Her kan du lese hva kundene våre sier om oss! Tilbakemeldingene er hentet fra Google. Om vi har utført en jobb for deg hadde vi statt pris på om du også legger igjen en tilbakemelding.

Trenger du hjelp?

Om det er noe du trenger hjelp med eller har et prosjekt du vil gjennomføre, hjelper deg gjerne. Det er bare å kontakte oss, så finner vi ut av den beste løsningen for deg.