Brygger

Har du behov for ny brygge eller vedlikehold av en eksisterende brygge? Kyst og Sjøservice har lang erfaring med bygging og vedlikehold av brygger, og er spesialisert på fundamentering i sjø.

Har du behov for ny brygge eller vedlikehold av en eksisterende brygge? Kyst og Sjøservice har lang erfaring med bygging og vedlikehold av brygger, og er spesialisert på fundamentering i sjø.

Vi står klare til å hjelpe deg å realisere dine ønsker enten det skulle være bygging av ny brygge, eller reparasjon og rehabilitering av en eksisterende brygge. Hos oss kan du få brygger i tre, stein, betong eller stål. Fellesnevneren er at dette er brygger som vil vare i mange år.

Brygge som passer til omgivelsene

Vi setter opp bryggen slik at den passer til tomten og boligen. På den måten kan du være sikker på at din nye brygge flyter inn med resten av omgivelsene. 

Våre brygger produseres ofte på stedet og man kan derfor føle seg trygg på at bryggen passer miljøet og omgivelsene. Valg av riktig byggematerialer og fremgangsmåter er viktig for at bryggen både skal være robust og tåle miljøet og samtidig være estetisk riktig. Vi er opptatt av kvalitet i alt vi leverer. Når kunden er fornøyd er vi fornøyd.

Brygger året rundt

Vi fabrikkerer, vedlikeholder og bygger brygger året rundt. Vi har eget sveise og produksjonsverksted hvor vi prefabrikkerer stålkonstruksjoner og andre komponenter til våre brygger. På denne måten kan vi sørge for at ditt nye prosjekt kan stå klart til båten skal på vannet neste sesong. 

Vi leverer alle typer brygger.

Har du en eksisterende brygge eller går med et ønske om å etablere en? Ta kontakt for en uforpliktende bryggeprat da vel.

Dette forteller kundene

Her kan du lese hva kundene våre sier om oss! Tilbakemeldingene er hentet fra Google. Om vi har utført en jobb for deg hadde vi statt pris på om du også legger igjen en tilbakemelding.

Trenger du hjelp?

Om det er noe du trenger hjelp med eller har et prosjekt du vil gjennomføre, hjelper deg gjerne. Det er bare å kontakte oss, så finner vi ut av den beste løsningen for deg.