Skjeberg

Bryggeanlegget vårt var falleferdig etter 40 år, og etter en runde med arkitekt for tegning av ny bryggeløsning, og deretter søknadsrunde med PBE var vi klare for å inngå avtale med brygge entreprenør. Vi forespurte 4 aktuelle aktører, hvorav en ikke «gadd» å svare, en var fullbooket i lang tid fremover, så stod det egentlig kun mellom 2 aktuelle tilbydere. Kyst og Sjøservice v/daglig leder Dag Andreas Harfallet viste seg raskt å være den foretrukne entreprenør, etter at vi hadde gjennomført felles befaring, og diskutert oss frem til den beste egnete løsningen for tilpasninger på stedet. Prisen for hele bryggeprosjektet var «fair», og gjennomføringen ble gjort til avtalt tid. Vi har ingenting å utsette på hele prosessen, og noen mindre utfordringer som dukket opp underveis ble løst på en god måte. Vi kan sterkt anbefale Kyst og Sjøservice AS som bryggeentreprenør!!

Dette forteller kundene

Her kan du lese hva kundene våre sier om oss! Tilbakemeldingene er hentet fra Google. Om vi har utført en jobb for deg hadde vi statt pris på om du også legger igjen en tilbakemelding.

Trenger du hjelp?

Om det er noe du trenger hjelp med eller har et prosjekt du vil gjennomføre, hjelper deg gjerne. Det er bare å kontakte oss, så finner vi ut av den beste løsningen for deg.